Links

LVSC
De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. De LVSC behartigt de belangen van haar leden en hun cliënten en beoogt verdere professionalisering van Coaching, Supervisie en aanverwante begeleidingsvormen. Zij doet dit door pro-actief in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen.

Daarnaast beoogt de LVSC een kenniscentrum te zijn en waarborgt zij kwaliteit door gekwalificeerde Coaches, Supervisoren en opleiders tot supervisor te registreren en opleidingsonderdelen tot supervisor te erkennen.
De groep geregistreerde leden zijn gehouden aan de gedragscode.

>>>
klik hier voor website

NVTA

De Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse [NVTA), opgericht in 1973, is een zelfstandige nationale vereniging en onderdeel van een wereldwijde associatie.

De NVTA is een vereniging voor leden die de Transactionele Analyse [TA) gebruiken in de uitoefening van hun vak en voor hun professionele ontwikkeling. Bovendien een vereniging voor leden die geïnteresseerd zijn in TA als bijdrage aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

>>> klik hier voor website


EATA
The European Association for Transactional Analysis, is a non-profit-making organization founded in 1976 to affiliate with national, regional, international and specialist Transactional Analysis Associations.Today alltogether 32 assocations, including 22 national European associations, are affiliated.

>>> klik hier voor website


Interessante links
www.pgb.nl - uitgebreide informatie over alles wat met het persoongebonden budget te maken heeft. Deze website is een initiatief van Per Saldo, de vereniging van mensen met een persoonsgebonden budget.


Inspiratie
www.9292ov.nl - de website van het openbaar vervoer in Nederland met de reisinformatie van je voordeur tot aan de praktijk van Van Egmond Coaching

Coachingskalender (Scheur je los kalender) - Succesvolle kalender voor inspiratie

Christel van Egmond | Glimmen (Groningen) | 06 25363455 | 050 5735331


Bookmark and Share

95084 bezoekers (147287 hits) sinds 25-11-2012